Porodila se najlepša plus-sajz manekenka: Donela na svet sina

Izvor: B92, 21.Jan.2020, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodila se najlepša plus-sajz manekenka: Donela na svet sina

Plus-sajz manekenka Ešli Grejem postala je majka.

Ešli i njen suprug Džastin Ervin postali su roditelji dečaka u subotu, a ponosna mama je ovu vest podelila na Instagramu.

"U šest sati popodne u subotu naši životi promenili su se na bolje, hvala svima za ljubav i podršku tokom ovog nevervatnog perioda", napiala je Ešli na Instagramu.

A avgustu prošle godine lepa Ešli saopštila je da je trudna, a u novembru prošle godine otkrila je da nosi dečaka.

Inače, zanimljiva je informacija da su Ešli i njen muž, koji su se venčali pre devet godina, živeli u celibatu pre braka kako bi dokazali poverenje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Manekenka Ešli Grejem postala mama: Plus-sajz zvezda dobila sina, a dugo je bila u celibatu

Izvor: Story, 21.Jan.2020

Najpoznatiji plus-sajz model i manekenka Ešli Grejam, čije fotografije i revije malo koga ostavljaju ravnodušni i često su tema društvenih mreža, ali i medija, podelila je sa svetom najlepše vesti – postala je mama jednog dečaka. Kako prenose strani portali, ova lepotica za vikend je na svet...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.