Porodila se košarkašica Nataša Kovačević: Nakon teške nesreće, najveća sreća - BEBA DOBILA IME SNAŽNOG ZNAČENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 11:46

Porodila se košarkašica Nataša Kovačević: Nakon teške nesreće, najveća sreća - BEBA DOBILA IME SNAŽNOG ZNAČENJA

Radosne vesti za našu košarkašicu i njenu porodicu.

Srpska košarkašica Nataša Kovačević (28) porodila se u Beogradu i na svet donela zdravu devojčicu.

Nataša se porodila u Beogradu, u KBC "Dragiša Mišović", i na svet je donela ćerku kojoj su ponosni roditelji dali ime Sofija.

Nataša je radosnu vest podelila na svom Instagram profilu. Inače, ime Sofija, ovo ime označava vrlinu i božansku mudrost.

A post shared by Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kovačević Stojaković (@nacika7)

"Čitav novi svet. Sofija. Veliku zahvalnost dugujemo celoj ekipi KBC "Dragiša Mišović" na svemu što su uradili za nas, pogotovo mojoj najboljoj dr Maji Antić i legendi pre svega dr Bojanu Lukiću", poručila je putem društvenih mreža novopečena mama nakon porođaja.

Natašin suprug Vuk sinoć je proslavio rođenje ćerkice, a svi nestrpljivo čekaju trenutak kada će malena Sofija sa mamom doći u porodični dom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.