Porodična fotografija iza koje se krije VELIKA TUGA: Opaka bolest je NIJE ŠTEDELA, a ona se odlučila za NEOČEKIVAN potez koji tera suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 08:22

Porodična fotografija iza koje se krije VELIKA TUGA: Opaka bolest je NIJE ŠTEDELA, a ona se odlučila za NEOČEKIVAN potez koji tera suze na oči

Njen slučaj mnogima je otvorio oči.

Često smo u životu neodlučni, nemamo dovoljno elana, mrzi nas da ustanemo ujutru iz kreveta, da se pokrenemo i izađemo iz naše zone komfora. Nažalost, još češće nas neke tragične vesti i životne situacije navedu da počnemo da radimo ono što volimo i za čim težimo, a najveća tuga mnoge obuzme u starosti i pred smrt kada počnu da se kaju zbog neučinjenih stvari tokom života.

Slučaj gospođe Norma i njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivna priča mnogima su otvorili oči, podstakli na razmišljanje i dotakli srca.

Ona je doživela dugoku starost, ali je u međuvremeno obolela od raka materice, a leka za ozdravljenje više nije bilo. Hemioterapije su prestale da deluju i njeni dani su bili odbrojani.

Imala je dva izbora, da se pomiri sa sudbinom, uvuče u mračnu sobu i čeka sudnji dan, ili da se pokrene. Izabrala je da uradi ono drugo i da poslednje dane svog života, koliko god još on bude trajao, provede putujući.

Norma je proputovala preko 21 000 kilometara u kamperskoj kućici, a društvo su joj pravili njen sin i pas.

Ona je posetila 34 države. Letela je balonom, posetila Veliki Kanjon i probala jastoga po prvi put u životu.

 Preminula je u 91. godini posle godinu dana putovanja.

- Ne možeš da kontrolišeš vetar, ali možeš da upravljaš jedro u odnosu na njegov pravac - izreka je koja bi idealno mogla da opiše njene poslednje dane života.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.