Porodica Stanković iz Niša ima četvoro dece: Da li je ih je teško vaspitavati? VIDEO

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 21:31

Porodica Stanković iz Niša ima četvoro dece: Da li je ih je teško vaspitavati? VIDEO

Porodica Stanković iz Niša je jedna od najbogatijih porodica u Srbiji, ne zbog materijalnog bogatstva koje je najmanje važno, već zbog toga što ima četvoro dece: Aleksu, Veljka, Helenu i Vuka.

Mama Milena Stanković otkrila je u razgovoru za televiziju Prva da li je teško vaspitavati četvoro dece.

"Jeste. Teško je, naporno je, ali njihov osmeh, sreća i igra nemaju cenu", rekla je mama Milena Stanković, koja kaže da ona i njen suprug nikada fizički ne kažnjavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju decu, već sve probleme rešavaju razgovorom.

"Mi imamo metodu razgovora. Razgovor je kod nas najbitniji. Oni su već veliki, tako da već spadaju u odrasle, pa nemamo s njima probleme. Ova naša princeza, mezimica, ispunjavale su joj se do skoro sve želje..."

Otac Nikola kaže da je sloga među decom nešto što mora biti prisutno, kao i disciplina i saradnja među njima, te ih u tom smeru i vaspitavaju.

Mama i tata umeju nekada da budu strogi, kažu Aleksa i Veljko, uglavnom kada pređu granicu, i tada im oduzimaju mobilne telefone na dan-dva ili im ne daju napolje, a da li opet prave istu grešku - pogledajte u prilogu Prve televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.