Popularni film doneo je nov način dejtovanja - da li znate šta je getsbajing?

Izvor: B92, 16.Dec.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni film doneo je nov način dejtovanja - da li znate šta je 'getsbajing'?

Možda ste pre dvaesetak godina mislili da ćemo u 2018. godini imati leteće automobile, ali umesto njih ipak imamo getsbajing.

Nakon zatišja bizarnih trendova, stiglo je nešto drugačije. Naime, termin "getsbajing" definiše dejting trend koji je inspirisan filmom "Veliki Getsbi", odnosno raskošnim zabavama koje je Džej Getsbi priređivao kako bi zaveo devojku koja mu je zapala za oko.

Ipak, kako se nalazimo u digitalnom dobu, getsbajing je, naravno, prilagođen. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Naime, ako želite da zavedete svoju simpatiju pomoću getsbajinga, priredićete "digitalnu" zabavu što znači da ćete umesto da pozovete određenu osobu da dođe na stvarnu zabavu koju ste priredili, objavljivati slike i videe sa zabave kako biste zaokupili njenu pažnju.

Iako vam se ovaj trend na prvu može učiniti suludim (ne krivimo vas), već ga primenjuju hiljade ljudi, uglavnom mladih, na Instagramu i Fejsbuku, društvenim mrežama koje su i odgovorne za njegovu slavu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li znate šta je 'getsbajing'?

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2018

Možda ste prije dvaesetak godina mislili da ćemo u 2018. godini imati leteće automobile, ali umjesto njih ipak imamo getsbajing.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.