Pomozite mu i usavršite seks: 5 pitanja o ženama koja zanimaju muškarce

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozite mu i usavršite seks: 5 pitanja o ženama koja zanimaju muškarce

Pripadnici jačeg pola žele da znaju šta žene žele od njih, zašto one glume orgazam, kao i da li devojkama vibrator prija više od pravog seksa

 
Nemaju samo žene nedoumice kada su muškarci i seks u pitanju, već i pripadnici jačeg pola imaju neka pitanja koja ih kopkaju, a u vezi sa ženama i seksom,
1. Šta žene zaista žele od muškarca
Pre svega žene žele nekog pored koga će da se osećaju fantastično, atraktivno, seksi... Nekog ko će to da im >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << pruži kroz komplimente i pažnju. Kasnije se ženske potrebe menjaju u skladu sa osećanjima i razvojem čitave veze.
 
Savet za vas: Recite svom muškarcu u čemu najviše uživate tokom seksa, ili jednostavno pokretima to isto dočarajte. To će da ga podstakne da radi više ono što vam prija.
 
Savet za njega: Objasnite joj da vam je zaista bitno da je zadovoljite. Izmasirajte je ili joj napravite toplu kupku, pa kada se opusti polako započnite razgovor o tome šta joj prija.
 
2. Zašto žene glume orgazam
 
Glavni razlog jeste taj da završe seksualni čin, a da ne povrede njegova osećanja, međutim postoji i mnogo drugih. Žene uglavnom brinu o muškarčevim potrebama pre nego o svojim. Ponekad je u pitanju stres, depresija ili alkohol koji sprečavaju ženu da doživi vrhunac, a muškarac odmah pomišlja da je problem u njemu.
 
Savet za vas: Napravite mesta za seks u kom ćete uživati i opustiti se, tako nećete imati potrebu da glumite.
 
Savet za njega: Izgradite poverenje tako što ćete da se fokusirate na ono što joj prija. Nežni dodiri pomažu svakoj ženi da se opusti.
3. Može li žena da uživa u seksu, a da ne doživi vrhunac
Ukratko da. Ženski mozak povezuje osećanje da je voljena i fizički dodir. Tokom seksa muškarac dostiže tačku zadovoljstva gde je ejakulacija nužna. Kod žena to nije slučaj. One mogu da dostignu vrhunac zadovoljstva bez konkretnog orgazma.
 
Savet za vas: Počnite polako, objasnite muškarcu kako da vam priušti orgazam preko klitorisa. Tokom predigre uzmite njegovu ruku i vodite ga preko vašeg tela, na taj način ćete mu pokazati šta vam najviše prija.
 
Savet za njega: Ako produžite predigru na 20 minuta povećavate šansu za orgazmom. Pokušajte da otkrijete njene manje poznate erogene zone. Ljubite je i mazite svaki milimetar njenog tela.
 
4. Da li žene uživaju u seksu tokom menstruacije
 
Svaka žena ima drugačije mišljenje o tome. Neke, na primer, menstruacija odbija od seksa. Sa druge strane, kod nekih drugih dolazi do takve eksplozije hormona da su tada najraspoloženije.
 
Savet za vas: Ako vaš libido skače za vreme menstruacije onda možete svom partneru da predložite seks ispod tuša neposredno pred posao. Sigurno neće odbiti.
 
Savet za njega: Ako ona odbija seks tokom tog perioda ne shvatajte to lično. Neke žene jednostavno ne smatraju to kao nešto u čemu bi uživale.
5. Da li devojkama vibrator više prija od pravog seksa
Za većinu žena seks predstavlja čin u kom žele da budu što bliže muškarcu kog vole. Ona više uživa u samom činu bliskosti nego seksu kao fizičkom zadovoljstvu. Sa druge strane vrhunac koji dostiže uz pomoć vibratora kratak je, oštriji i intenzivan.
 
Savet za vas: Ako vam prija da nasamo koristite vibrator, objasnite partneru da je to jednako kao kada on masturbira kada je sam.
 
Savet za njega: Ako ste znatiželjni, pitajte je da uključite vibrator u vaš seksualni život. Onda čekajte da vidite šta će da se desi.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.