Pomolite se za Selenino zdravlje - Fanovi ozbiljno ZABRINUTI za slavnu pevačicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 23:47

"Pomolite se za Selenino zdravlje" - Fanovi ozbiljno ZABRINUTI za slavnu pevačicu

Pevačica priznaje da se ne oseća sigurno zbog posledica koje bolest ostavlja na njenom telu.

Dok joj karijera samo napreduje, zdravstveno stanje pevačice Selene Gomez je u proteklih nekoliko godina naišlo na prave izazove. Naime, još 2015. godine je progovorila o lupusu - autoimunoj bolesti koja joj je otkrivena još 2013. godine

Otkako je prvi put progovorila o tome, više ne skriva o tome kako se oseća i koje joj je posledice ostavila ova bolest. Juče se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratko javila obožavaocima, koji su primetili kako prima infuziju. Iako uopše nije pričala o tome, mnoge je zabrinuo spomenuti prizor.

A post shared by Selena Gomez Chile (@selenagomezchileoficial) on Oct 25, 2020 at 1:56pm PDT

- Pomolite se za Selenino zdravlje. Nadam se da je dobro, jer ne mogu verovati kako je živeti sa takvom bolešću - napisala je jedna devojka, čija je objava izazvala mnoge reakcije.

- To što je ona prošla poslednjih godina je prava trauma. Nadam se da je srećna, nitko ne zaslužuje ovo, ona pogotovo - samo su neki od brojnih komentara.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 24, 2020 at 9:57am PDT

Selena s druge strane, priznaje kako se ne oseća sigurno zbog posledica koje lupus ostavlja na njenom telu.

- Postala sam nesigurna. Zbog lupusa mi stalno varira težina, i to puno, tako da sam morala razviti "debelu" kožu u vezi toga kako me ne bi psihički dotuklo. Ljudi me mogu vređati zbog debljine, ali to je samo njihova mržnja - rekla je Selena.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 16, 2020 at 10:49am PDT

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.