Pomešala SMESU od dva sastojka i STAVILA je na ZUBE, ODUŠEVILA se kada je videla rezultat! (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:56

Pomešala SMESU od dva sastojka i STAVILA je na ZUBE, ODUŠEVILA se kada je videla rezultat! (RECEPT)

Ne bacajte pare na skupe proizvode za izbeljivanje zuba.

Izbeliti zube kod kuće je moguće. Pomoću aluminijumske folije možete, verovali ili ne, da izbelite i zube. Postoje brojne paste za zube na koje mnogi troše silne pare a da ne pokazuju velike rezultate, ali više ne brinite.

Za male pare možete kod kuće napraviti pastu za izbeljivanje zuba.

Postupak:

Pomešajte malo sode bikarbone sa pastom za zube. Uzmite aluminijumsku foliju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je presavijte u traku, širine i dužine koja odgovara vašim zubima. Dobijenu pastu nanesite na foliju i stavite na zube. Ostavite da tako stoji sat vremena.

Za bolje rezultate, ovo uradite dva puta mesečno. U relativno kratkom vremenskom razdoblju, ovakvim izbeljivanjem možete ulepšati čak i žute zube. Nedostaci izbjeljivanja do sada nisu poznati, međutim stomatolozi ne preporučuju previše izbjeljivanja, kako ne bi došlo do oštećenja zubne gleđi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.