Poljubac za pamćenje FOTO

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 14:22

Poljubac za pamćenje FOTO

Svima omiljeni glumac Kijanu Rivs i njegova dugogodišnja partnerka i umetnica Aleksandra Grant nedavno su prisustvovali izložbi Muzeja savremene umetnosti "Gala" u Los Anđelesu.

Kako prenose strani mediji, par se celo veče nije razdvajao, a fotografi stranih medija su u nekoliko navrata zabeležili strastvene poljupce, ali i dodire.

I dok je Rivs odabrao klasično odelo za pomenutu priliku, njegova lepša polovina se odlučila za crvenu haljinu sa cvetnim dezenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Zaljubljeni pogledi para svedoče o njihovoj neraskidivoj povezanosti i činjenici da su Kijanu Rivs i Aleksandra Grant kao "stvoreni jedno za drugo".

A, naravno, ne bi trebalo zaboraviti ni njihov poljubac za pamćenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.