Pokloniću dečku trojku za Božić, on o tome dugo mašta

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 18:50

Pokloniću dečku trojku za Božić, on o tome dugo mašta

Našla je devojku koja će im praviti društvo, a planira da se to dogodi krajem decembraza praznik.

"Iznenađenje ću organizovati u hotelu s pet zvezdica. Biće to prava poslastica", rekla je ova Britanka.

"Biće to seks s još jednom ženom", otkrila je Boni Loket (33), model iz Velike Britanije. Odlučila je, kaže, da dečku za Božić pokloni nešto što će pamtiti celog života, jer "nema ideju šta da pokloni nekome ko ima sve".

"Trojka s drugom ženom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je njegova velika fantazija. Puno smo pričali o tome, ali mislim da ne veruje kako sam ja spremna to da uradim. U vezi smo deset godina", rekla je.

Već je našla ženu koja će im praviti društvo.

"Bila sam jedne večeri napolju s prijateljima i upoznala sam devojku za koju mislim da će biti apsolutno savršena za to. Pijane smo razgovarale o tome i razmenile brojeve, pričale smo kasnije o tome i trezne. Ne živi predaleko, pa smo se dogovorile da dođe dan pre Badnje večeri", ispričala je.

Ipak, iako bi to trebalo da bude samo zabava, Boni ima u planu da odredi neka pravila kako bi bila sigurna da neće biti neprijtnih iznenađenja.

"Nisam ljubomorna i deljenje je zabavno, ali napravićemo to samo jednom. Oživećemo svoju fantaziju i to je to", dodala je.

"Biće to prava poslastica i neće ostaviti nikakve podsetnike u našem domu. Vrlo sam otvorena, ali želim da to bude nešto posebno i da nema veze s našim životom kod kuće. Možemo na kraju da odemo u bar na piće i svako svojim putem. To je ipak fantazija", ispričala je.

Kaže da veruje u monogamiju i nikad ne bi prevarila Breda, a na ovo gleda kao na zabavu, prenosi "San".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.