Pokazala izvajane noge u ŠESTOJ DECENIJI! Dženifer Aniston raspametila fotografijom U MINIĆU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 20:54

Pokazala izvajane noge u ŠESTOJ DECENIJI! Dženifer Aniston raspametila fotografijom U MINIĆU (FOTO)

Dženifer je sve očarala, kako izazovnom figurom, tako i prirodnom lepotom

Glumica Dženifer Aniston zablistala je na premijeri "Murder Mystery 2" u Los Anđelesu. Ona je privukla pažnju u sivoj mini haljini u kojoj je blistala.

Ova 54-godišnjakinja u nedavnom intervjuu za InStyle naglasila je da nikada ne zanemaruje važnost dobrog i kvalitetnog sna, što je u ranijim godinama često znala uzimati zdravo za gotovo.

"Spavanje je izvanredno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sjajno. Često se pitam jesam li važnost sna uzimala zdravo za gotovo kad sam bila mlada. Kad ste mladi, mislite da je sasvim moguće preživeti s maksimalno pet sati sna i osećati se dobro. Kasnije shvatite da to baš i nije tako, jednostavno se počnete osećati sve lošije...", otkrila je Aniston.

Dženifer Aniston pridružila se programu "Seize the Night & Day" kako bi pomogla onima koji imaju problem sa nesanicom. Otkrila je da savete od nje traži i glumica Ris Viderspun, njena prijatejica i koleginica iz "The morning show".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.