Pojavila se s dekolteom do pupka: Svi su gledali u njene grudi FOTO

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavila se s dekolteom do pupka: Svi su gledali u njene grudi FOTO

Glumica je sve iznenadila pojavom na dodeli nagrada.

Prijanka Čopra došla je na dodelu Gremi nagrada kao podrška suprugu Niku Džonasu ali je privukla pažnju svojim izgledom.

Ona se pojavila u haljini s dubokim dekolteom, pa su svi pogledi bili uprti u njene grudi. Prijanka je imala dekolte dublji od onog koji je Dženifer Lopez nosila na istoj dodeli pre 20 godina, kada je nosila čuvenu zelenu Versaće haljinu.

Prijanka je za ovu priliku obukla belu haljinu čiji dekolte seže do ispod pupka. Pored veoma dubokog dekoltea, haljina je privukla pažnju i dugim resama na rukavima.

Inače, ovu kreaciju potpisuje modna kuća "Ralph & Russo".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLATNJAVA HALJINA Luna prljava došla na crveni tepih, a kada su joj se ONI pojavili iza leđa desilo se nešto IZNENAĐUJUĆE (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Jan.2020

Luna Đogani sinoć se na dodeli MAC nagrada pojavila u dugačkoj roze haljini dubokog dekoltea, kojom je izazvala veliku pažnju, međutim doživela je peh kada joj se toaleta isprljala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.