Pohađa školu, ČUVA OVCE i živi SKROMNO sa roditeljima u NEDOVRŠENOJ KUĆI! Ovo niste znali o Dari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 23:47

Pohađa školu, ČUVA OVCE i živi SKROMNO sa roditeljima u NEDOVRŠENOJ KUĆI! Ovo niste znali o Dari!

Oduševila je milione svojom glumom!

Mlada glumica Biljana Čekić, koja je našoj publici poznata po ulozi u filmu "Dara iz Jasenovca", oduševila je milione gledalaca svojom maestralnom glumom.

Biljana zajedno sa porodicom živi u selu Sreflije nedaleko od Kozarske Dubice. Devojčica živi sa roditeljima u nezavršenoj kući u selu koje prema popisu ima samo 196 stanovnika. Jedina deca u ovom selu su upravo Biljana, njena sestra Dajana i brat Stefan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Njena rodna kuća nalazi se daleko od prodavnice, škole i bilo koje ustanove. O filmu u kojem igra glavnu ulogu pisali su najpoznatiji svetski mediji, a njenu glumu pohvalili i najcenjeniji filmski kritičaru u SAD i Evropi.

Biljana svakog jutra ustaje pre šest da bi na vreme stigla u školu. Nakon škole, završava poslove po domaćinstvu i pomaže ocu oko stoke.

- Budim se oko šest, a u pola šest, a u pola sedam moram na stanicu, do koje moram da pešačim oko kilometar. Tamo brata i mene čeka autobus do škole. To je nekih sedam kolometara dalje i taman stižem za prvi čas - kaže Biljana.

- Čim dođem iz škole odmah radim domaći zadatak i učim lekcije koje smo toga dana radili. Onda pomažem oko kućnih poslova, sestra i ja sve pospremimo po kući, a onda hranimo ovde. Tek nakon toga možemo da se igramo - priča Biljana i dodaje da je najsrećnija kada se igra sa bratom i sestrom i kada voze bizikl, a najbitnije joj je da su uvek zajedno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.