Pogrešno ste čuvali LIMUN, na ovaj NAČIN duže čuvate svežinu, a MIRIS i UKUS su intenzivniji

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 19:49

Pogrešno ste čuvali LIMUN, na ovaj NAČIN duže čuvate svežinu, a MIRIS i UKUS su intenzivniji

Ovo će vam posebno prijati tokom toplih letnjih dana.

Limun je mnogo zdrav. Bogat je vitaminom C koji ima antioksidansno dejstvo. Jača naš imunitet i ceo organizam. Trebate ga što više konzumirati, videćete kako ćete biti zdraviji.

Počnite od limunade, ali umesto da je sladite šećerom, stavite malo meda. Videćete kako je ukusno. Ima antiupalno destvo i sprečiće nastanak mnogih bolesti.

Kada birate limun, dobro se informišite da nije genetski modifikovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već da je prirodan. Genetski modifikovana hrana je opasna po naše zdravlje i izaziva rak.

Limun ima dosta lekovitih svojstava:

Limun možete i zamrznuti, ukoliko imate organski, pa ga odlediti po potrebi. Na ovaj način čuvaju se sva njegova lekovita svojstva, a intenzitet arome i ukusa se povećava.

Možete ga pomešati sa đumbirom, medom, ali i koristiti kao lek s belim lukom. Na taj način ćete ojačati svoj organizm, imunitet i detoksikovati telo, kao i stvoriti alkalnu bazu koja je neophodna za zdravlje i vitalnost organizma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.