Pogodnosti seksa sa oženjenim šefom sprečavaju me da okončam taj odnos

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 17:41

"Pogodnosti seksa sa oženjenim šefom sprečavaju me da okončam taj odnos"

Kažu da je zabranjeno voće najslađe, pa tako jedna radnica ne može da prekine seksualni odnos sa svojim šefom. To ju je navelo da potraži pomoć, te se obratila savetnicima za muško-ženske odnose.

"Moj oženjeni šef mi daje povlastice ili unapređenja na poslu svaki put kad pokušam da raskinem vezu", kaže 28-godišnja radnica.

"Imam 28 godina i ja sam izvršna pomoćnica u banci. Moj ljubavnik ima 36 godina, a on je viši menadžer. U vezi smo godinu dana i, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako još uvek imamo intenzivan seks i odlično se slažemo kad smo sami, polako primećujem da trošim vreme. Preko nedelje ostaje u stanu, a vikendom se vraća u porodičnu kuću jer njegova supruga odbija da se preseli u grad. Skoro i da ne priča o njoj, jedino što kaže je to da je 'teška i sebična'", napisala je savetnici.

Početak afere sa šefom

Zatim joj je objasnila svoju priču: "Naša afera je započela jedne večeri nakon što me je pitao da li želim na piće. Nakon toga sam pristala da odemo do njegovog stana. Otvorili smo bocu vina i ubrzo smo počeli da se mazimo na kauču. Osećaj je bio neverovatan i tu smo imali seks. Od tada se viđamo najmanje tri puta nedeljno. Problem je u tome što on ne voli svoju ženu, ali je nikada neće ostaviti zbog njihove 11-godišnje ćerke".

"Prvi put kad sam htela da prekinem ljubavnu aferu, pomogao mi je da dobijem unapređenje iz recepcionarke u izvršnu pomoćnicu. Drugi put je organizovao spa vikend za moje prijatelje i mene kao i povlastice na poslu, a treći put mi je osigurao da mi firma plaća prevoz. Na poslu sam u kombinaciji sa još jednim kolegom koji ima 29 godina. Sladak mi je i želim da vidim gde ide naša priča. Problem je, ne znam koga da izaberem".

Zabranjeno voće

Savetnica joj je odgovorila: "Znaš da moj odgovor nikada neće biti, 'Budi s oženjenim muškarcem'. Ovaj tip je zabranjen. Već ste zaključili da on neće da napusti svoju ženu, tako da je ova veza mrtva od samog početka. I sigurna sam da su te povlastice na poslu slaba uteha za usamljenost koju osećate".

"Prekinite svaki odnos sa oženjenim muškarcem i dozvolite sebi da se razvijete. Nemojte da uskačete u vezu kada niste spremni. Tek tada pokušajte sa drugim kolegom, odnosno, pokušajte da stvorite zdravo okruženje za vas dvoje" piše The Sun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.