Pogodite ko je ova lepotica koja je prihvatila ledeni izazov

Izvor: B92, 23.Avg.2014, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogodite ko je ova lepotica koja je prihvatila "ledeni izazov"

Internetom već neko vreme kruže snimci kako se mnogobrojen slavne lićnosti polivaju ledenom vodom u takozvanom "ledenom izazovu" u okviru humanitarne akcije.

Ako već do sada niste videli, u pitanju je "ledeni izazov" organizacije ALS, u kom slavni na sebe izliju kantu ledene vode, pritom doniraju novac i onda i izazovu iduće tri osobe da naprave isto u roku od 24 sata.

Sada je to uradila i ćerka poznatog glumca Žan Klod Van Dama, prelepa dvadesetčetvorogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bjanka Bri Van Dam.

Nalik svom ocu, Bjanka je napravila špagu, stegla svoje ručne mišiće, a onda su je polili vodom.

Inače, Bjanka Bri je krenula očevim stopama i svoju karijeru je posvetila glumi. Do sada je već igrala u nekoliko filmskih ostvarenja, a naravno baš kao i Žan Klod i prelepa Bri obožava borilačke veštine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.