Pogodila haljinu, omašila frizuru FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 17:38

Pogodila haljinu, omašila frizuru FOTO

Model i glumica Emili Ratajkovski bila je jedna od zvanica festivala u Kanu.

Emili se na premijeri filma "Zločini budućnosti" prošetala u dugoj, crnoj haljini koju potpisuje dizajnerka Miu Miu. Može se reći da je njena haljina, na osnovu svih dosadašnjih kanskih kreacija, svedena, a njoj stoji kao salivena. Iako je model dosta jednostavan, ne možemo, a da ne primetimo da se zbog čipkanog materijala, ali i specifičnih floralnih detalja sve providi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uz pomoć dva lepotana Šeron Stoun se oslobodila haljine FOTO/VIDEO

Veliki utisak na nas je ostavila i njena frizura, odnosno, njeno koketiranje sa trendovima, ali i šiškama. Iako joj nisu strani različiti stilovi sa šiškama, ovaj put, kako primećujemo, je potpuno omašila - lice kao da joj se smanjilo, a nos porastao.

Naomi u raskošnoj haljini, ali sva pažnja je usmerena na dekolte FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.