Pogledajte u svoje oči i otkrijte koja boja odeće ide najbolje uz njih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte u svoje oči i otkrijte koja boja odeće ide najbolje uz njih! (FOTO)

Odlične kombinacije...

Kažu da su oči ogledalo duše, a vaša duša izgledaće mnogo lepše uz boje koje vam laskaju.

Baš kao i boja kose, nijansa tena i šminke, određena boja odeće najbolje će istaći vaše oči. Naravno, ne vredi isto pravilo za sve, a svakoj boji očiju pristaje i nekoliko različitih nijansi. Otkrijte koje su vaše boje i opskrbite se odećom uz koju će vaše oči uvek blistati:

KAKO SE NEGUJE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odala TAJNU svog besprekornog izgleda!

Plave oči

Bez obzira na to imate li nebesko plave ili duboke modre oči, vama će najbolje pristajati neutralne nijanse, poput bež i sive, koje laskaju vašim očima jednako kao i plava kosa. Oči će vam blistati i uz celu paletu ružičastih tonova, ali plavetnilo će najbolje istaći nijansa fuksije. A verovatno ste i same do sada primetile da vašim očima savršeno laska i modra boja, koja ih čini naglašenijima, dok će svetlozelena nijansa najbolje istaći njihov sjaj.

DŽABE TI JE ŠTO SI SE SKOCKALA: Ako si napravila neke od ovih grešaka, upropastićeš stajling!

Објава коју дели Chiara Ferragni (@chiaraferragni) дана 19. Сеп 2018. у 6:07 PDT

Zelene oči

Srećnice s prekrasnom smaragdnom bojom očiju, laskaju nijanse pronaći će na suprotnoj strani spektra boja. Ljubičasta je najsigurniji izbor, a što je tamnija nijansa, to će oči više dolaziti do izražaja. Možete i uskladiti boju odeće s bojom očiju, a najbolje će vam laskati tamnozelena ili nijansa trave. Zelene oči odlično će istaći i žuta te crvena, a ako ne volite jarke boje, isti će učinak imati i svetlo plava.

Објава коју дели JOSEFINE H. J (@josefinehj) дана 1. Окт 2017. у 8:00 PDT

Kestenjasto smeđe oči

Ovakve oči često se nijansom prilagođavaju boji odeće koju nosite i okolini te ponekad mogu delovati i zeleno. Baš zato će i vama super pristajati sve boje koje laskaju zelenookim devojkama, ali kestenjaste oči će ipak najbolje istaći tamne nijanse smeđe. A želite li naglasiti zelene tonove u vašim očima, onda birajte narandžastu ili nežnu boju lavande.

Објава коју дели CAMILA COELHO (@camilacoelho) дана 12. Сеп 2018. у 6:06 PDT

Tamno smeđe oči

Oči koje su gotovo crne najteže je istaći, ali nije nemoguće. Maslinasto zelena jedna je od boja uz koju će tamne oči uvek zablistati, a laskaće vam i kraljevsko plava i siva. Nežni ružičasti tonovi takođe su odličan izbor za smeđe oči, a sjaj će im osigurati i zlatni nakit.

Објава коју дели Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) дана 7. Јун 2018. у 9:12 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.