Podržavaš genocid, a PARE TRAŽIŠ preko pregleda, sramota Pevačica pred kraj života PODELJENA NA VIŠE FRONTOVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 23:45

"Podržavaš genocid, a PARE TRAŽIŠ preko pregleda, sramota" Pevačica pred kraj života PODELJENA NA VIŠE FRONTOVA

Dok se bori sa opakom bolešću, sačekale su je i posledice neprihvatljivih akcija.

Američka pevačica Ket Dženis je pre tri godine osetila promenu na koži vrata, nakon čega joj je dijagnostikovan jako redak maligni tumor. Posle operacije koja je usledila, koja je praćena hemoterapijama i zračenjima bilo joj je bolje ali se bolest iznenada vratila.

Kako su joj lekari saopštili da više neće moći da nastupa i peva, objavila je da je pesma "Dance You >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Outta My Head" poslednja pesma koju je snimila, ali i da nju i sve ostale pesme ostavlja sinu. U poslednjih par dana našla se na meti komentara javnosti zbog podrške koju je iznela prema Izraelu.

Njena poslednja pesma je jako popularna na platformi TikTok, a posle objavljivanja iste pevačica je zamolila svoje pratioce da je šeruju u što većoj meri. Na ovaj način pesma je dosegla veliki uspeh, a sav prihod od pesme pevačica ostavlja sinu.

- Rak je pobedio. Borila sam se tako jako, ali bolest je jača - objavila je Ket na TikToku uz apel pratiteljima.

- Sav prihod od pesme ide ravno mom sedmogodišnjem dečaku kojeg ostavljam iza sebe. Molim vas, podelite moju pesmu, moram mu nešto ostaviti. Volite sami sebe i budite nežni prema drugima. Nadam se da ću preživeti ovo, ali ako ne - laku noć. Vidimo se u raju - poručila je.

- Htela sam objaviti nešto zabavno i pozitivno. Moja umetnost je sve što moram ostaviti iza sebe - objavila je Dženis nakon što je izašla njena posljednja pesma.

Pjesma je samo nekoliko dana nakon objave prikupila pola miliona slušanja na platformi Spotifaj. Dženise je u jednom intervjuu ispričala da je tekst pesme smislila sa svojim sinom.

A post shared by Cat Janice (@cat.janice)

Pevačica je ubrzo potom naišla na veliki broj negativnih komentara:

- Upravo sam saznala da žena na TikToku u terminalnoj fazi raka koju svi korisnici podržavaju tako što puštaju njenu pjesmu podržava Izrael. Ovo je tako razočaravajuće, posebno zato što u Gazi iz dana u dan umiru pacijenti koji boluju od raka - napisala je jedna korisnica platforme Twitter.

"Podržavaš genocid. Kako te nije sramota?", "Drago mi je što sam pratila svoju intuiciju i nisam koristila tvoju pjesmu u svojim videima", "Nadam se da si svesna da je Izrael upravo bombardovao bolnicu u kojoj su pacijenti koji boluju od raka" samo su još neki od komentara.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.