Podrška medicinskoj sestri u bikiniju: Građani samo u donjem vešu i providnom odelu FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 08:24

Podrška medicinskoj sestri u bikiniju: Građani samo u donjem vešu i providnom odelu FOTO

Medicinska sestra Nadežda Žukova, koja je fotografisana u kovid bolnici u Tuli samo u bikiniju ispod zaštitnog odela i tako postala popularna širom sveta, dobila je podršku meštana ruskog grada Samare, koji su se slikali samo u vešu ispod zaštitnog odela.

Meštani Samare napravili su "flešmob", performans podrške medicinskoj sestri u bikiniju, tako što su obukli zaštitno odelo zdravstvenih radnika preko donjeg veša, fotografisali se i podelili slike preko društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreža, piše Komsomoljska pravda, prenosi portal Sputnjik.

Kako kažu, hteli su da podrže Nadeždu Žukovu, ali i da sami isprobaju kako je raditi u zaštitnom odelu.

Samarci su pozvali i druge ljude da na isti način isprobaju kako izgleda rad u zaštitnom odelu i podrže medicinsku sestru iz Tule.

Kada se njena fotografija pojavila na internetu, protiv medicinske sestre pokrenut je disciplinski postupak, ali ona ipak neće biti kažnjena, jer je dobila podršku mnogih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Fotografišu se u donjem vešu ispod zaštitnog odela u znak podrške medicinskoj sestri

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020

Medicinska sestra Nadežda Žukova, koja je fotografisana u kovid bolnici u Tuli samo u bikiniju ispod zaštitnog odela, zbog čega je protiv nje najavljen disciplinski postupak, dobila je podršku meštana ruskog grada Samare, koji su se slikali samo u vešu ispod zaštitnog odela...Meštani Samare...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.