Počela prodaja karata za Jadran ekspres

Izvor: S media, 25.Maj.2011, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za "Jadran ekspres"

Javno preduzeće Železnice Srbije danas počelo je prodaju karata za sezonski voz "Jadran ekspres", koji će od 10. juna do 27. avgusta jednom nedeljno saobraćati na relaciji Beograd - Split.

Polazak voza iz Beograda je svakog petka u 15.20, a iz Splita svake subote u 17.09. Voz će se zaustavljati i u Kninu i Perkoviću.

Karte za "Jadran ekspres" u jednom smeru u vagonima za sedenje košta 37,5 evra, a sa ležajevima 45 evra. Za putovanje u turist kabini karta je 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << evra, u dubl 60, dok za singl kabinu treba izdvojiti 80 evra.

Na moru sa bebom uzrasta do 6 meseci

Kako izgledati fenomenalno na fotografijama iako ste puniji?

Nema sile koja bi sprečila Srbina da letuje!

Posebna ponuda u vozu "Jadran ekspres" je i prevoz automobila, koji u jednom smeru košta 40 evra. koliko dve ili više osoba putuju u vagonima za sedenje ili kušet kolima, uz povratne karte po globalnoj ceni, prevoz automobila naplaćuje se samo za jedan smer. Za putnike u singl kabini, kao i za dva ili više putnika u dubl ili turist kabinama uz karte po globalnoj ceni prevoz automobila je besplatan.

Karte se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti i mogu se kupiti na šalterima većih železničkih stanica, navodi se u saopštenju "Železnica Srbije".

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.