Pobedio je tri meningitisa, srčani udar i rak, a onda ga je žena DOKRAJČILA na najgori način! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedio je tri meningitisa, srčani udar i rak, a onda ga je žena DOKRAJČILA na najgori način! (VIDEO)

Oliver Pju je 26-godišnjak iz Darbišira u Velikoj Britaniji koji možda ima malo godina, ali je u životu dosta toga preživeo. Tri puta je pobedio meningitis, jednom srčani udar i rak, a tu njegovoj lošoj sreći nije bio kraj, pa ga je posle nekoliko godina žena ostavila zbog venčanog kuma!

Nesrećni Britanac je tokom svog života imao previše nedaća, a kada je mislio da je pobedio one najgore, desilo se to da ga je  žena Grejs ostavila. Ona se zaljubila u njihovog venčanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kuma i krenula da ga vara.

Oliver je za njihovu aferu saznao putem aplikacije "Find My iPhone" koja ga je dovela do kuće njegovog prijatelja što je značilo da je Grejs unutra, a da on to sa debelim razlogom ne zna.

Nekoliko nedelja kasnije, Oliver je završio u bolnici zbog srčanog udara koji mu je izazvalo "slomljeno srce".

Njegove nevolje su počele 2012. godine kada je osetio bol u kuku i otišao kod lekara koji mu je dijagnostikovao rak. Imao je tri operacije i preživeo. Onda su mu amputirali palac zbog MRSA bakterije, a za sve to vreme je preživeo tri meningitisa. Na kraju se razveo.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.