Plavokosa seks-bomba donela odluku, pa podelila otkaze: Znam da se obučem FOTO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 16:38

Plavokosa seks-bomba donela odluku, pa podelila otkaze: "Znam da se obučem" FOTO

Glumica Pamela Anderson odavno je rekla "ne" proizvodima za negu lepote i šminkanju. Međutim, nisu svi s oduševljenjem prihvatili njenu odluku...

Pamela Anderson je nedavno pozirala za naslovnicu magazina "Highsnobiety" bez trunke šminke. Fotografije sa seta objavila je na svom zvaničnom profilu na Instagramu, a tu smo imali priliku da seks-bombu devedesetih vidimo u prirodnom izdanju.

Lepa 56-godišnjakinja je nosila nekoliko odevnih kombinacija, uglavnom predimenzionirane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sakoe različitih dezena, a pažnju fotografa privukla je njena prirodna lepota bez trunke šminke.

Za poslednje izdanje gorepomenutog magazina Pamela Anderson je pričala o gorućoj temi – njenoj odluci da se ne šminka. Kako je rekla, ta odluka je šokirala njene sinove, ali i poslovne partnere.

"Sinovi su rekli: 'Mama, moraš da imaš tim za glamurozne događaje'. A moji agenti su sugerisali da bi trebalo da imam stilistu", priznala je Pamela Anderson u intervjuu, te otkrila da je otpustila stiliste.

"Znam kako da se obučem. Ne treba mi neko da mi zakopčava bluzu. Moji agenti su bili zgroženi kada sam im rekla", otkrila je Pamela Anderson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.