Plastične operacije su je KOŠTALE ŽIVOTA - Dvojnica Kim Kardašijan umrla u 34. godini, razlog smrti je JEZIV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 07:56

Plastične operacije su je KOŠTALE ŽIVOTA - Dvojnica Kim Kardašijan umrla u 34. godini, razlog smrti je JEZIV!

Platila je životom.

Dvojnica Kim Kardašijan, Kristina Ešten Gourkan bila je poznata američka manekenka, starleta i zvezda sajta za odrasle ''Onlyfans''. Kristina je tragično preminula u 34. godini od posledica srčanog udara.

Starleta, koja je bila pozanata pod nadimkom Ešten Dži, imala je još jednu plastičnu operaciju u nizu. U toku trajanja oporavka njeno telo nije izdržalo, te je doživela srčani udar.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Ashten G. (@ashtens_empire)

Ešten Dži je izgradila armiju fanova na Instagramu, dostignuvši čak 625 hiljada pratilaca. Bila je veliki ljubitelj plastičnih operacija, što ju je na kraju koštalo života.

- Sa dubokom tugom i neizmerno teškim slomljenim srcem moramo da podelimo najpotresniju, nesrećnu i neočekivanu smrt naše prelepe voljene ćerke i sestre Kristina Ešten Gourkan - napisala je njena porodica na Instagramu.

Ešten Dži je preminula u bolnici, a njena porodica i fanovi su otvorili stranicu na kojoj se može donirati novac za njen ispraćaj.

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.