Plašila se ismevanja, ali je na kraju oduševila sve svojom frizurom

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plašila se ismevanja, ali je na kraju oduševila sve svojom frizurom

Čak iako niste nikada čuli za američki Dan ludih frizura biće vam odmah jasno zašto je ova devojčica baš na taj dan mogla biti jako tužna, ali njeni prijatelji su je učinili jako srećnom!

Kada je učiteljica rekla da na ovaj dan svi dođu u školu s ludom frizurom malena Janeza Vrajd nije znala šta da radi sve dok joj u pomoć nije pritekla njena mama i napravila joj najluđu frizuru koju je ikada imala.

“Mama, svidela sam se svima! Svi su se oduševili“, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla je kada se vratila iz škole.

“Sijala je od sreće i ponosa, tako mi je drago, tako sam se bojala reakcije. Bojala sam se da deca neće primetiti napore da ostane kul, lepa i draga kao i uvek. Bojala sam se da će je klinci gledati samo kao onu devojčicu bez kose. Ali, tako sam se prevarila“, rekla je njena mama.

Njena mama je potom objasnila kako je malena Janeza ostala bez kose.

“Jedan dan sam je češljala i primetila da je kosa počela jako da opada. Odmah smo otišle kod lekara koji nam je ubrzo dao dijagnozu“

Janeza pati od alopecije – autoimune bolesti opadanja kose koju je verovatno pokrenuo stres), a iako ima leka malena će još neko vreme sigurno biti bez kose.

“Možete misliti kako to utiče na male devojčice, ali ona je tako hrabra, puna života i verujem da baš zbog toga učenici nemaju želju da je zadirkuju zbog njene ćelave glave. Uostalom, ovom firzurom zaista je zabljesnula i mislim da joj je ona nekako pomogla da je deca zapravo vide kao devojčicu koja je predivna i zaista posebna“, zaključila je njena mama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.