Piling za lice od kokosovog ulja: Samo tri poteza i vaša koža će zablistati! (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 14:50

Piling za lice od kokosovog ulja: Samo tri poteza i vaša koža će zablistati! (RECEPT)

Oduševićete se.

Kokosovo ulje veoma je blagotvorno i lekovito. Brojne studije su pokazale da je nezamenjivo u ishrani ljudi, ali i da ima značajna lekovita svojstva, jedno od nih odnosi se i na našu kožu.

Neki od benefita koje pruža kokosovo ulje su zaštita od sunca, hidratacija kože, usporavanje procesa starenja, smanjenje inflamatornih procesa, stvaranje pega na koži i drugo.

 Sadrži visoku koncentraciju vitamina i minerala, ali i vitamina E, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je jedan od najbitnijih u prevenciji starenja kože.

Možete ga koristiti za skidanje šminke, umesto kreme za lice, ali i kao piling za kožu – da se otklone izumrle ćelije i da koža povrati sjaj i hidrataciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.