Pevačica sve iznenadila svojom pojavom, nemoguće je gledati

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 14:37

Pevačica sve iznenadila svojom pojavom, nemoguće je gledati

Njen neobičan stil je ovog puta dosegao vrhunac.

Sinoć su vredni fotoreporteri uspeli da uslikaju slavnu pevačicu Rijanu kako dolazi u jedan popularni restoran u Los Anđelesu.

Iako je bila u potpunosti prekrivena - od glave do pete, Riri se ipak odala svojim neobičnim osećajem za modu koji je ovog puta premašio sva njena dosadašnja izdanja.

Lepotica sa Barbadosa pokušala je da uklopi šare, te je roze-crne pantalone kombinovala sa crno-belom jaknom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na glavi je imala takođe crno-belu maramu, dok je naočarima istog printa sakrila oči.

Ono što su svi zapazili jesu dezeni sačenjeni od sitnih dvobojnih kvadrata i rombova koji stvaraju optičku iluziju i koji nisu nije baš prijatni za oči.

Njen modni izbor se opet našao na meti kritika, ali je bilo i onih koji su ga hvalili istakavši da je pevačica "jedinstvena i svoja" i da "ne vide ništa poglešno u njenom odevanju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.