Pevačica smršala 100 kilograma: Moj struk je možda tanji, ali glas je jači nego ikad

Izvor: B92, 28.Dec.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica smršala 100 kilograma: "Moj struk je možda tanji, ali glas je jači nego ikad"

Kada je kao mlada pevačica učestvovala na takmičenju "Britain's Got Talent", Rouzi O'Saliven je imala 190 kilograma. Znojila se, jedva je hodala i nije više mogla ništa da nosi. Danas je smršala i odlučila da promeni život.

Rouzi je za četiri godine uspela da "izvede" impresivnu transformaciju. U ovom šou-programu je 2013. godine stigla do finala. Imala je podršku publike i bezrezervnu pomoć žirija. Bila je jedna od omiljenih takmičarki.

"Takmičenje je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promenilo moj život, iako nisam pobedila. Tada sam shvatila da želim drugačiji život za sebe", rekla je Rouzi. Odlučila je da sledi svoje snove. Operacijom je smanjila želudac, uklonila je višak kože.

"To mi je bila najbolja odluka u životu. Bila sam zavisnica od hrane. Kada sam pojela jedan obrok, odmah sam krenula na drugi. Bila mi je potrebna pomoć stručnjaka i rešila sam da odem pod nož", rekla je.

Danas je njena ishrana potpuno drugačija. "Hrana više ne upravlja mojim životom. Mogu da nosim šta želim. Idem u teretanu i planiram da se posvetim karijeri. Moj struk je možda tanji, ali moj glas je jači nego ikad", rekla je Rouzi za "Dejli mejl".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pjevačica smršala 100 kilograma: Moj glas je jači nego ikad

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2017, 09:02

Kada je kao mlada pjevačica učestvovala na takmičenju "Britain's Got Talent", Rouzi O'Saliven je imala 190 kilograma. Znojila se, jedva je hodala i nije više mogla ništa da nosi. Danas je smršala i odlučila da promijeni život...Rouzi je za četiri godine uspjela da "izvede" impresivnu transformaciju....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.