Pevačica se uvredila: Muškarcima to pitanje ne postavljate

Izvor: B92, 28.Maj.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica se uvredila: Muškarcima to pitanje ne postavljate

Muzička zvezda Tejlor Svift u intervjuu za nemačke medije odbila je da odgovori na pitanje novinara koje je smatrala seksističkim.

Naime, novinar je Svift pitao kada planira da ima decu, s obzirom na to da je već napunila 30 godina, što je pjevačicu uvredilo.

"Da li je ovo neka prekretnica u vašem životu? Hoćete li jednog dana biti majka?", pitao je novinar.

Svift na ovo pitanje nije ostala dužna.

"Stvarno mislim da se muškarcima ne postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to pitanje kada napune 30 godina, tako da neću sada da odgovorim na to", odgovorila je.

Umesto toga, Svift je raspravljala o svom uzbuđenju zbog ulaska u novu deceniju te se našalila kako će nastaviti "pokušavati s greškama" kao što je to radila u svojim dvadesetima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tejlor Svift odbila da odgovori na pitanje o majčinstvu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2019, 07:39

Muzička zvijezda Tejlor Svift u intervjuu za njemačke medije odbila je da odgovori na pitanje novinara koje je smatrala seksističkim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.