Pevačica se sa trogodišnjim sinom borila protiv virusa: Fizički i emotivno najteže iskustvo

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 15:04

Pevačica se sa trogodišnjim sinom borila protiv virusa: "Fizički i emotivno najteže iskustvo"

Američka pevačica Pink je otkrila sa čime su se ona i njen trogodišnji sin Džejmson suočavali tokom borbe protiv koronavirusa.

Ona je za NBC News napisala tek u kom se osvrće na trenutnu pandemiju, kao i na to šta ona znači za majke širom sveta.

Pink, koja je otkrila početkom aprila da se ona i njen sin bore protiv koronavirusa, opisala je svoj put.

"Borba sa COVID-19, zajedno sa mojim trogodišnjim sinom, bilo je fizički i emotivno najteže iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje sam imala kao majka. Nedelju dana nakon što smo dobili rezultate testa, moj sin je i dalje bio bolestan. Bilo je to zastrašujuće, nisam znala šta bi sledeće moglo da se desi", napisala je ona.

"Ali, naša priča nije jedinstvena. Postoje majke širom Amerike i sveta, koje se svakodnevno suočavaju sa istom neizvesnošću. Nemaju sve porodice, pogotovo one koje žive u izbegličkim kampovima ili favelama, mogućnost da poštuju socijalnu distancu", nastavila je.

"U mnogim delovima sveta potrebno je nekoliko sati da bi se pristupilo vodi, a čak i tada sapun može biti nedostižan luksuz", upozorila je Pink.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.