Pevačica prošetala savršene trbušnjake: Da li je ovo još jedno telo za osvetu? FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica prošetala savršene trbušnjake: Da li je ovo još jedno "telo za osvetu"? FOTO

Retko talentovanoj pevačici malo ko može da parira u pevanju, ali sada je postavila visoke standarde na još jednom polju.

Maraja Keri, koja pedeseta godina kuca na vrata, objavila je fotografiju na svom instagram profilu i izazvala veliko divljenje među obožavaocima i kolegama.

Pored vrhunskog glasa raspona od pet oktava, pevačica ima i vrhunsko telo.

Na fotografiji koju je objavila nosi crni bikini i crne potpetice i šareni ogrtač za plažu, ali ono >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je privuklo pažnju su njeni trbušnjaci.

Pevačica koja sija poput njenog kupaćeg, oduševila je sve pokazavši u kako je dobroj formi sa 49 godina.

Sunce, širok osmeh, lepršava kosa i savršeno telo čine fotografiju odličnom, a opisom je podsetila na svoj stari hit “Migrate“ napisavši “selimo se, od leta do zime“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.