Pevačica promenila boju kose u čast novog rekorda FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica promenila boju kose u čast novog rekorda FOTO

"Zvezda je rođena" nastavlja da beleži rekorde.

Ako niste gledali film "Zvezda je rođena" i niste isplakali oči, onda niste ni živeli. Upravo je objavljeno da je soundtrack za film koji je izašao prošle godine, prodat u 6 miliona kopija.

Kako je Lejdi gaga rešila da to proslavi? Ofarbala je kosu u novu boju, naravno. Pokazala je svoju transformaciju u nekoliko objava na Instagramu. Ona je pink odeću savršeno uklopila sa pink bojom kose, piše Marie Claire. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Pre godinu dana, „Zvezda je rođena", i evo nas sa 6 puta pink platijumom“, napisala je ona pored objavljene fotografije dok je pozirala pored nagrade.

Taman kad smo pomislili da svo videli sve njene boje, ona nas je uverila da smo se prevarili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.