Pevačica pokazala liniju: Staru Adel si sakrila, gde je nestala? FOTO

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 15:09

Pevačica pokazala liniju: "Staru Adel si sakrila, gde je nestala?" FOTO

Obožavaoci britanske muzičarke Adel još jednom su se iznenadili njenom novom figurom. Drago im je što se i dalje zdravo hrani jer su svesni da tako podstiče i druge na kvalitetniji način života

Pevačica Adel proslavila je juče 33. rođendan, a tim povodom obradovala je milione pratilaca na Instagramu podelivši tri nove fotografije. Inače, retko objavljuje slike na društvenim mrežama pa su se fanovi itekako razveselili videvši njenu novu liniju. Tako se, na primer, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre jučerašnje objave, poslednji put oglasila u januaru ove godine, sećanjem na album "21", tačnije, desetogodišnjicu albuma.

"Srećan rođendan, kraljice naša. Predivno izgledaš", hvalili su je. Komplimenti su se ređali a bilo je i pitanja "Gde je nestala stara Adel, gde ju je sakrila".

Ipak, našlo se i nekoliko kritičara koji Adel zameraju to što još uvek nije objavila novi album.

"Je li ovo najava albuma? Kad će više", nestrpljivi su obožavaoci.

Adel je u potpunosti promenila način ishrane, a strani mediji navode da je izgubila oko 45 kilograma. Redovno trenira, zdravo se hrani, ne gladuje i ne preskače obroke.

Počela je da mršavi nakon što se 2019. razišla od supruga Sajmona Koneckija (46). Pre dva meseca strani mediji su došli do podataka da prema sudskim dokumentima niti jedna strana neće plaćati alimentaciju. Brakorazvodna parnica navodno još traje, a par je dobio zajedničko starateljstvo nad sinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.