Pevačica obradovala ćerku ZANIMLJIVIM poklonom, a cena će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:39

Pevačica obradovala ćerku ZANIMLJIVIM poklonom, a cena će vas ostaviti BEZ TEKSTA

Ovaj model je pravi trend, ali ne mogu ga svi priuštiti.

Pevačica Nadica Ademov u srećnom je braku sa svojim suprugom Damirom. Krajem oktobra prošle godine, Nadica, je na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug zajedno dali ime Melina.

S obzirom da je u medijima poznato da je muž ove pevačice milioner, neretko na njenim društvenim mrežama možemo videti da žive jedan lagodan život u izobilju i luksuzu.

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nadica je na svom Instagram storiju podelila da uživa u restoranu sa svojom mezimicom. Međutim, svima je jedan detalj zapao za oko.

Devojčica iako još nije prohodala nosi patike koje odgovaraju njenom uzrastu. Reč je o modelu luksuznog brenda Guči. Ove patike napravljene su specijalno za bebe koje još ne hodaju.

Ove dečije patike pravi su hit u svetu, ali ne mogu ih baš svi priuštiti sebi. Cena ovog modela iznosi "simboličnih" 332 evra što je negde oko 39.000 dinara.

Inače, Nadica je nedavno pričala o tome kako se ona i suprug snalaze u roditeljstvu, te da li joj on pomaže.

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)

- Pa pelene ne menja, ali ponekad daje dohranu. Stvarno imam pomoć od njega, mislim da je onako tata za primer. Pošto vi muškarci ne volite baš nešto da budete oko bebe, aktivni - istakla je.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sin Jovana Memedovića je pravi frajer, ne voli da se eksponira u javnosti, a poznato je čime se bavi

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2024, 10:14

Voditelj Jovan Memedović, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako i o njegovoj porodici malo toga zna.. Njegova ćerka Maša sve je popularnija na društvenim mrežama, dok retko ko zna kako izgleda njegov sin Uroš.. . . . . . . . . View this post on Instagram. . . . . . . . . . . . . . . . . . . A...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.