Pevačica nabacila 15 kilograma viška, a sad je pokazala obline u prozirnom vešu

Izvor: B92, 05.Apr.2019, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica nabacila 15 kilograma viška, a sad je pokazala obline u prozirnom vešu

Rijana je svoju novu kolekciju prilagodila ženama različitih konfekcijskih brojeva, a progovorila je i o svom upečatljivom modnom stilu.

Pevačica sa Barbadosa je u poslednjih je godinu dana “nabacila” više od 15 kilograma, ali to je ne sprečava da i dalje objavljuje provokativne fotografije s minimalno odeće na sebi. Naprotiv, otkako se popunila, Rijana posebno zrači samopouzdanjem i seksepilom.

Svoje bujne atribute pevačica je ponosno pokazala u reklami >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za vlastitu liniju donjeg veša "Fenty Beauty". Svesna je da je samoj sebi najbolji model, pa je provokativnim editorijalom predstavila svoj prozirni komplet u žutoj boji, koji je u prodaji od 1. aprila i nije marila za višak kilograma.

"Prava uskrsna zečica"

Tamnoputa pevačica pozira u čipkastom prozirnom topu i boksericama koje dolaze u kompletu, a u prvom planu su, naravno, grudi i zadnjica. “Mrzeo sam žutu boju, ali ti si u ovom kompletiću baš neodoljiva. Prava uskrsnja zečica, dobro ti stoji više kilograma”, jedan je od brojnih komentara obožavatelja.

Rijana je i ovu kolekciju prilagodila ženama različitih konfekcijskih brojeva, a progovorila je i o svom upečatljivom modnom stilu. “Oblačim se prema tome kako se moje telo tog dana oseća. Ako se osećam mršavo, naglasiću telo, a ako ne, obući ću nešto preveliko. Volim da se igram sa siluetama, ali mislim da je najbitnije da se osećate dobro u onome što nosite, rekla je za "Njujork magazin".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.