Pevačica doživela SRČANI UDAR usred emisije: Ivana Peters se samo srušila na pod od NEOPISIVOG BOLA, usledila prava agonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 09:32

Pevačica doživela SRČANI UDAR usred emisije: Ivana Peters se samo srušila na pod od NEOPISIVOG BOLA, usledila prava agonija

Uprkos zdravom načinu života, Ivana se susrela sa ozbijnim zdravstvenim problemom.

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina doživela je srčani udar usred emisije.

Ivana je više puta govorila o tome kada se 15. marta 2015. godine suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je ceo život.

Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

Pevačica ni danas ne zna šta je tačno bilo presudno za to.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Lekovi su njena svakonevica, a zbog malokrvnosti morala je da počne i da jede meso.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pevačica Ivana Peters doživela je srčani udar usred emisije!

Izvor: Svet plus, 19.Feb.2024

Pevačica Ivana Peters pre nekoliko godina doživela je srčani udar usred emisije i više puta nakon toga govorila o ozbiljnoj zdravstvenoj situaciji u kojoj se našla...Ivana se 15. marta 2015. godine suočila sa ozbiljnim zdravstveni problemima:.."Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.