Patike sa skrivenom platformom za kojima je odlepio ceo svet

Izvor: NaDlanu.com, 11.Apr.2012, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patike sa skrivenom platformom za kojima je odlepio ceo svet

Brojne svetske zvezde ne mogu da zamisle svakodnevnu - casual, ali trendy - kombinaciju bez hit patika Isabel Marant sa skrivenom platformom. Ovog proleća, patike Willow su "modna obaveza"!

Svi koji hoće da budu hip, cool, a da to sve deluje "bez previše truda", znaju da je jedno od imena kojem se treba obratiti - Parižanka Isabel Marant. Osim njenih chic mini-haljina, ležernih jakni i laganih pantalona, Isabel je ceo celebrity svet potpuno opčinila svojim hit patikama Willow koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << iza opuštene, šarene spoljašnosti kriju visoku platformu. Popularne pevačice Ališa Kiz i Bijonse (pojavila se u njima i u video za pesmu "Love On Top") ne mogu da zamisle obavljanje svakodnevnih obaveza bez, kako svi tvrde, udobnih Isabel Marant patika. Takođe, i glumica En Hatavej uživa u efektu koji ove patike stvaraju: casual su, a noga izgleda izduženo jer je tu skrivena platforma. Miranda Ker ih, takođe, nosi dok šeta gradom sa svojim sinom Flinom. Original Isabel Marant patike sa platformom koštaju oko 800 dolara. Naravno, postoje brojne, jeftinije kopije... A videli smo ih čak i u Beogradu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.