Pas je naš najbolji prijatelj – ove ilustracije to i dokazuju!

Izvor: Savršena.com, 14.Mar.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas je naš najbolji prijatelj – ove ilustracije to i dokazuju!

Za njega si uvek superheroj (foto: Kelly Angel)

Ako imaš psa onda nikada nisi sam. Ne kažu bez potrebe da je on najbolji čovekov prijatelj. Međutim, on je i mnogo više od toga. Ne samo da ti je veran i u potpunosti odan već je i sposoban da u tebi vidi mnogo boljeg čoveka nego što ti misliš da jesi.
Kada te obuzmu crne misli kako te niko ne voli on smatra da si njegova srodna duša. (foto: Kelly Angel)

Kada ti deluje kao da si samo još jedna osoba koja ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << psa on te vidi kao anđela čuvara… (foto: Kelly Angel)

Kada si u svojim očima niko i ništa u njegovim si faca i po… (foto: Kelly Angel)

Kada u ogledalu vidiš nedopadljivu osobu u njegovim očima ćeš ugledati dva odraza u kojima si prelepa… (foto: Kelly Angel)

Tamo gde na svom licu i telu vidiš sitne nesavršenosti on vidi gomilu mesta koje bi najradije polizao… (foto: Kelly Angel)

Kada za sebe pomisliš da si potpuna propast znaj da si za njega super žena… (foto: Kelly Angel)

Kada u kuhinji napraviš lom i grom i pomisliš da si očajna kuvarica za njega ćeš uvek biti najbolji šef kuhinje u gradu… (foto: Kelly Angel)

Kada ti prijatelji skrenu pažnju na tvoje mane pokušaj da ih vidiš kao svoje prednosti, baš na onaj način na koji ih vidi tvoj pas… (foto: Kelly Angel)

Izvor: Boredpanda.com

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.