Parovi kojima je odličan ljubavni život rade ovu stvar: Evo u čemu je tajna

Izvor: B92, 15.Okt.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi kojima je odličan ljubavni život rade ovu stvar: Evo u čemu je tajna

Toliko je jednostavno da ne znamo kako nam ranije nije palo na pamet.

Svi žele da imaju odličan seks i da poboljšaju svoj seksualni život. Potrebno je da znate par trikova ili usvojite ideju parova koji kažu da imaju sjajan seks samo zato što rade jednu stvar. Oni postavljaju sebi ciljeve koje žele da ispune u različitim oblastima života.

Oni koji su ocenili svoj seksualni život kao odličan rekli su u 92 odsto slučajeva da postavljaju sebi neke ciljeve, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su 52 odsto onih koji su ocenili seksualni život kao dosadan rekli da se ne drže ciljeva ili da ih uopšte ni nemaju.

Postavljanje zajedničkih ciljeva sa partnerom daje bolje rezultate u 82 odsto slučajeva. Takođe, ti parovi češće idu u savetovališta ili kod terapeuta za parove. Ciljevi treba da se tiču vaših želja i očekivanja u seksu, ali i kada je u pitanju novac, zdravlje i fizička aktivnost.

44 odsto njih je reklo da su sa partnerom postavili jasan cilj da žele više seksa, da probaju nove poze ili nešto skroz drugačije, dok je 49 odsto njih reklo da se zajednički planovi više odnose na odnos van kreveta i da podrazumejavu više otvorenosti, iskrenosti i poverenja, piše Cosmopolitan.

Seksualni život zahteva da ga negujete i održavate zajedno sa partnerom. Stičite pozitivne i zdrave navike, negujte vaše telo i posvetite pažnju partneru. Isplatiće vam se i to višestruko.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.