Pamtimo je kao jednu od NAJLEPŠIH SRPKINJA, a sada je na GALA ZABAVI u Beogradu pokazala da joj NEMA RAVNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamtimo je kao jednu od NAJLEPŠIH SRPKINJA, a sada je na GALA ZABAVI u Beogradu pokazala da joj NEMA RAVNE

Oduzima dah.

Pamtimo je kao jednu od najlepših Srpkinja, s bujnom smeđom kosom i zavodljivim zelenim očima. Osim što je vladala modnom pistom, Tamare Paunović se sećamo i iz spotova naših poznatih muzičara Bajage i Čole. Sada se ova lepotica pojavila na jednoj gala proslavi i pokazala da joj i dalje nema ravne.

A post shared by Tamara Paunović / TP 👼🏼 (@tamarapaunovic.tp) on Sep 13, 2018 at 3:02pm PDT

Među zvezdama velike proslave jednog domaćeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << časopisa naša proslavljena manekenka Tamara Paunović (42) rado je pozirala fotografima. U društvu Lene Bogdanović, ona je bila među najlepšim zvezdama večeri. U malenoj bež haljini i ravnim sandalama s kaiščićima, otkrila je vitke noge i pokazala da je za eleganciju najvažnije pravilo - manje je više. I dok se mnoge dame bore s godinama, ova lepotica kao da uopšte ne stari.

A post shared by Tamara Paunović / TP (@tamarapaunovic.tp) on Nov 17, 2017 at 10:29am PST

Mnogi kažu i kako je s vremenom sve zavodljivija. A čarobni recept je, kako je sama svojevremeno rekla, u genetici i zdravoj ishrani uz treninge. Zato počnite na vreme da brinete o sebi, nema sumnje da ćete izgledati svežije i osećati se bolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.