PUCALI NA SRPSKU STARLETU: Ljubomorna ŽENA ispalila na nju DEVET METAKA, na njenog DEČKA ČETIRI - ISRPIČALA TRAUMATIČNO ISKUSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 20:23

PUCALI NA SRPSKU STARLETU: Ljubomorna ŽENA ispalila na nju DEVET METAKA, na njenog DEČKA ČETIRI - ISRPIČALA TRAUMATIČNO ISKUSTVO

Progovorila o detaljima...

Na bivšu učesnicu "Zadruge" Anđelu Vešticu i njenog tadašnjeg partnera, pucala je njegova bivša žena. Na bivšu zadrugarku je ispaljeno devet metaka, koji su je promašili, a na njenog tadašnjeg dečka, četiri i on je lakše povređen, a Veštica je nekolio puta govorila o ovome javno, jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića.

- Na mene je ispaljeno devet metaka, a na njega četiri. Pucala je njegova bivša žena, sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on nije ni zakonski ni emotivno povezan. Sve se srećno završilo - ispričala je Anđela tom prilikom.

Anđelin dečko tada je prošao sa povredom, jedan metak ga je pogodio u nogu, a Veštica nije imala nikakve povrede.

Njenu izjavu povodom ovog događaja pogledajte na videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NA NAŠU STARLETU SU PUCALI Njegova bivša ŽENA je ispalila 9 METAKA na Anđelu: "Htela je dečku i meni da namesti drogu, a onda se desio karambol"

Izvor: Blic, 02.Jul.2022

Starleta Anđela Veštica svojevremeno je ispričala kako je na nju i njenog tadašnjeg partnera, pucala njegova bivša žena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.