PSIHOLOŠKI TEST: 15 pitanja koja otkrivaju da li ti i tvoj partner IMATE BUDUĆNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 12:23

PSIHOLOŠKI TEST: 15 pitanja koja otkrivaju da li ti i tvoj partner IMATE BUDUĆNOST!

Nemojte da varate...

Bilo da ste na početku veze ili ste se već dosta dobro upoznali, sigurno je da ste u nekom trenutku imali dilemu da li vaša veza ima budućnost.

Postoji mnogo stvari na koje treba obratiti pažnju kada odlučujete da s nekim provedete ostatak života. Psiholog Geri Levandovski je sastavio listu najvažnijih pitanja, na koja bi bilo dobro da odgovorite, a koja će vam najverovatnije razrešiti nedoumice.

Sigurno se sada pitate koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odgovora sa "da" znači da ste na pravom putu da vaša veza opstane.

Zapravo, ne postoji tačan broj. Radi se o tome da je najbolji odgovor na svako pitanje onaj koji ste dali brzo i bez razmišljanja rekli "da". Ukoliko ste na bilo koje pitanje zastali ili dali sigurno "ne", to je područje koje zahteva dodatnu pažnju i poboljšanje.

Ipak, ako ste na većinu odgovorili sa "ne", verujemo da ste i sami svesni da nema svrhe nastavljati dalje sa tom osobom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.