Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSI MOGU U ŠETNJU, A GDE SU NAM TU DECA?! Šakira OŠTRO oplela: Ove porodice su NAJUGROŽENIJE! (FOTO)

Oni najviše trpe.

 Kolumbijska pevačica Šakira, poznata je kao neko ko se bavi humanitarnim radom i zalaže za ljudska prava na razne načine. Ona se ovoga puta, u vreme epidemije korona virusa dotakla porodica sa malom decom i mukama koje imaju tokom izolacije.

 Naime, Šakira se osvrnula na to da mnoge porodice nemaju terase, da su deca nervozna kod kuće, i vlastima je predložila jedno rešenje.

Conociendo la situación de padres con niños pequeños >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << en este difícil periodo de cuarentena, empatizo con aquellos que no cuentan con un espacio exterior o balcón para que sus niños respiren aire puro. Si está permitido salir a pasear perros o a adultos a comprar, habría que pensar en una solución que otorgue este mismo derecho a los niños quienes necesitan del sol y el aire para su salud física y mental. Urgiría al Gobierno a que considere una política que permita a un adulto encargado sacar a un niño a pasear, aunque sea sujeto a las restricciones que los expertos consideren y respetándose las normas de distanciamiento y sanidad. Los niños están siendo verdaderos campeones en este drama social y debemos pensar en su bienestar.

A post shared by Shakira (@shakira) on Mar 29, 2020 at 3:52am PDT

- Znajući situaciju roditelja sa malom decom u ovom teškom periodu karantina, saosećam sa onima koji nemaju neko dvorište ili balkon da njihova deca mogu udisati svež vazduh.

Ako je dozvoljeno izaći  i prošetati pse ili odraslima da odu u kupovinu, trebalo bi razmotriti rešenje da to isto pravo imaju i deca kojoj su potrebni sunce i svež vazduh  za fizičko i psihičko zdravlje. Molila bih vladu da razmotri opciju koja bi omogućila odrasloj osobi da izvede dete u šetnju, čak i ako ona čak i u periodu kada je mera zabrane izlaska, ali poštujući pravila distanciranja i sanitarne zaštite. Deca su istinski prvaci u ovoj društvenoj drami i moramo razmišljati o njihovom blagostanju - napisala je Šakira te naišla na brojne komentare podrške.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.