PRVE FOTOGRAFIJE Kejt Midlton na krunisanju! Zablistala u SVEČANOM OGRTAČU, a na glavi SVETLUCAVI detalj koji podseća na KRUNU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:52

PRVE FOTOGRAFIJE Kejt Midlton na krunisanju! Zablistala u SVEČANOM OGRTAČU, a na glavi SVETLUCAVI detalj koji podseća na KRUNU (FOTO)

Ističe se da je Kejt odevena po zahtevu kralja i kraljice

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III, počela je u 10 i 20h, a kraljevska kočija stigla je ispred Vestminsterske opatije u 11h.

Sada su se pojavile i prve fotografije Kejt Midlton, a njen stajling ostavlja bez daha.

Kejt je stigla na Čarlsovo krunisanje u Vestminstersku opatiju noseći svečani ogrtač i mantiju, za šta Bi-Bi-Si napominje da je „na zahtev kralja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kraljice“, a sve to je uparila i istakla svetlucavim detaljem na kosi (а nije tijara).

A kada govorimo o njenom otmenom ukrasu za glavu, bilo je mnogo spekulacija o tome da li bi Kejt odlučila da nosi tijaru, krunu ili fascinator. Prema The Mirror-u, svi su "žurili" da finaliziraju detalje svog izgleda na krunisanju samo nekoliko nedelja pre događaja, a jedan insajder je rekao da su "stare žene iz kraljevske porodice bile obaveštene samo o odeći ove nedelje, što je dovelo do žurbe da se finalizuju aranžmani za odevanje". U međuvremenu, navodno je bilo „svađa oko tijara“, posebno u vezi sa tim da li će Kejt i članovi iz kraljevske porodice „nositi tijare u crkvu pre nego što kraljica supruga uđe u opatiju“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.