PRVA u svetu primila je REVOLUCIONARNU vakcinu za trostruko negativan RAK DOJKE, a sada je podelila svoje ISKUSTVO sa ženama

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:57

PRVA u svetu primila je REVOLUCIONARNU vakcinu za trostruko negativan RAK DOJKE, a sada je podelila svoje ISKUSTVO sa ženama

"Osećam se tako srećno i tako blagosloveno da posle mnogo strašnih trenutaka imam još jednu šansu da živim".
Dženifer Dejvis (46) dijagnostikovan je trostruko negativan rak dojke 2018. godine i podvrgnuta je intenzivnom lečenju i hemioterapiji.
Ona je 2021. godine odlučila da primi prvu trostruko negativnu vakcinu protiv raka dojke kada su tek počela ispitivanja na ljudima.
Pronašla je kvržicu na levoj dojci u februaru 2018. godine. Nakon što joj je na pregledu dijagnostikovan trostruko negativan rak dojke (TNBC), lečila se više od godinu dana i išla je na operaciju, da bi konačno ostala bez raka. Ali njena priča se tu nije završila.
- Preživela sam najsmrtonosniji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.