PRVA POMOĆ ZA PUTOVANJE: Ovo svaka žena treba da zna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 11:51

PRVA POMOĆ ZA PUTOVANJE: Ovo svaka žena treba da zna!

Koliko se samo pitanja nameće pre nego što počnemo da se pakujemo za put.

Na primer, koliko ćemo se zadržati, da li će vreme biti promenljivo, da li će nam biti potrebna striktno noćna i dnevna odeća ili idemo na neku hipi/boho verziju letovanja gde ćemo vreme provoditi u šortsu i beloj majici. Sve će ovo uticati na naš izbor veličine i oblika torbe, a da pri tom ne uzmemo u obzir da su neki od nas ozbiljno zainteresovani i za onaj vizuelni aspekt prtljaga i kako će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se uklopiti uz naš životni i sezonski stil.

Kada je reč o pakovanju za putovanje, ipak, jedna od najvažnijih stvari o kojoj treba razmisliti pre svega ostalog jeste – koju vrstu putne torbe poneti. Uostalom, vaša putna torba će biti odgovorna za nošenje svih vaših stvari dok ste u pokretu, ali često i za lakoću sa kojom ćete (ili nećete) njome baratati.

Uz toliko različitih vrsta i stilova dostupnih torbi, može biti prilično teško odlučiti se koja je prava za vas.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.