PROVERITE DA LI IH VEĆ IMATE! Deset odevnih komada koji će biti HIT za proleće/leto 2023. sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 08:44

PROVERITE DA LI IH VEĆ IMATE! Deset odevnih komada koji će biti HIT za proleće/leto 2023. sezonu

Proleće/leto 2023. sezona je uveliko u toku.

Razigrana letnja energija već je u vazduhu. Temperature počinju da rastu, otvorene bašte da rade, a naše ormare čeka velika preobrazba.

Iako neki letnji trendovi imaju zagarantovano mesto u ormaru, poput šešira sa širokim obodom i sandala, neki trendovi se menjaju od sezone do sezone.

Dakle, šta očekivati ovog leta?

Najbolje rešenje je uvek da osvežite i ažurirate svoju osnovnu garderobu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekim trendi komadima. Zamislite pamučne košulje smelih, jarkih boja i letnju torbu za plažu od luksuzne kože – da to je prava vizija za leto 2023. Osnovni komadi garderobe ove sezone su razigrani, ali prefinjeni i udahnuće svež život vašem letnjem stilu.

Predimenzionirana košulja na dugmad je osnova ovogodišnje letnje garderobe. Odlična je kao haljina za plažu, kao komplet sa teksas šortsom ili za poslovnu priliku uz suknju i štikle. Ove sezone modernizujte klasičnu košulju ulaganjem u smele, svetle boje, zelene ili crvene.

Možda je naše omiljeno ažuriranje ove sezone luksuzna, mekana kožna torba L veličine. Ako već ulažete u novu kožnu tašnu, kladite se na braon boju!

Zvanično smo u eri sandala sa remenčićima. Od minimalistički inspirisanih do robusnih – tu su sandale za svaki stil. Što se tiče modne kapsule za proleće/leto 2023. ovakve sandale su vam neizostavne.

Iako će topovi uvek biti odlična ideja za leto, ove godine bacite opkladu na topove dugih rukava i stvorićete zanimljiviji proporcionalni efekat. Savet stručnjaka: investirajte u crno-beli stil.

Modna kapsula za proleće/leto 2023. nije kompletna bez nakita. Nakit ovog leta treba da bude razigran, a za one koji vole klasiku idealna je kombinacija zlata i bisera.

Klasične, dobro krojene bermude, idealne su za kapsulu jer mogu da traju nekoliko sezona. Ovakve bermude, posebno u beloj boji, odmah podižu svaki autfit za toplo vreme. Odlučite se za čist, klasičan stil – jednostavno ne možete pogrešiti.

Ako ste mislili da su kompleti imali svoj trenutak prošlog leta, ove godine očekujte ih ponovo, u velikom stilu. Ovoga puta kompletiraćete suknje sa gornjim delovima za poseban utisak.

Volimo klasične avijatičarske naočari. Ali ovog leta pravimo mesta za novi trend - pravougaoni okvir retro inspiracije. Od Miu Miu do Bottega Veneta i The Attico, svaki dizajner stvorio je svoju verziju.

Da biste upotpunili konfekcijski aspekt vaše letnje modne kapsule, odlučite se za pantalone za plažu. Šta tačno definiše ovaj osnovni proizvod, pitate se? Siluete širokih nogavica, prozračne tkanine poput pamuka i lana, i obično su visokog struka da bi se lepo uparile sa bikinijem ili jednodelnim gornjim delom bez leđa.

Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, predstavljamo šešir leta: bucket kapa. Oblik koji vole manekenke kao što su Kendal Džener i Kaia Gerber,  i potpuna praktičnost jer nas štiti od UV zraka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.