PROMENA KOJU SMO JEDVA ČEKALI: Selena Gomez ima novu boju kose! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA KOJU SMO JEDVA ČEKALI: Selena Gomez ima novu boju kose! (FOTO)

I dalje je prelepa!

Selena Gomez, 25-godišnja muzička zvezda ukrala je svu pažnju kada se pojavila s plavom kosom na dodeli "American Music" nagrada.

Објава коју дели PEOPLETALK.ru ❤ (@peopletalkrus) дана 20. Нов 2017. у 1:55 PST

Lepotica koja do sada nije volela previše da eksperimentiše je u pitanju frizura i koju celu karijeru poznajemo kao brinetu, dokazala je kako joj baš sve stoji. Platinasto plava kosa i razbarušeni lob >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savršeno stoji lepoj Seleni koja je za ovu priliku odabrala kožnu rokersku haljinu i crveni ruž.

Објава коју дели Teen Vogue (@teenvogue) дана 19. Нов 2017. у 3:49 PST

Osim što nas je obradovala novim izgledom,  pevačica je premijerno izvela i svoju najnoviju pesmu "Wolves" koja obara rekorde slušanosti.

Објава коју дели by pinkfreud 👩🏻‍💻 (@bikotbitisortmag) дана 20. Нов 2017. у 1:41 PST

Iako smo očekivali Džastina pored nje na dodeli nagrada, ipak je pozirala sama, a mi moramo da zaključimo da nikad lepše nije izgledala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.