PROGOVORILA O PRINOVI - Iva Grgurić se ne razdvaja od svog dečka, bogatog biznismena, planiraju i venčanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 09:38

PROGOVORILA O PRINOVI - Iva Grgurić se ne razdvaja od svog dečka, bogatog biznismena, planiraju i venčanje

Imaju velike i ozbiljne planove!

Veliki broj poznatih ličnosti prošetao je sinoć na crvenih tepihom na jednom događaju u srpskoj prestonici, a među njima se našla i bivša rijaliti učesnica i pobednica "Zadruge" Iva Grgurić.

Bivša zadrugarka je na događaj došla sa dečkom, bogatim biznismenom od kojeg se nije odvajala cele večeri. Grugurevićeva je za ovu priliku izabrala dugu zelenu haljinu, sa vrtoglavo visokim razrezom sa prednje strane, koji otkriva savršeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvajane noge sečenu ravno, bez bretela, tako da je i dekolte došao do izražaja.

Kosu je podigla u visok rep, a od nakita je imala minđuše i narukvicu u boji zlata.

On je na sebi imao crne pantalone i crnu majicu, a par smo uhvatili dok je silazio niz stepenice, a Iva nije skidala osmeh i dečka je držala za ruku.

Podsetimo, pobednica treće sezone "Zadruge" Iva Grgurić otvorila je nedavno dušu o odnosu sa svojim izabranikom Nemanjom Petoševićem, te otkrila da planiraju venčanje, a sad je pokazala svoje novo izdanje.

- Planiramo bebu. Ja 1. maja punim trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom detetu, da sam ranije rodila ne bi bilo dobro, jer sam se pronalazila - rekla je Iva.

- Dete ne treba ni u čemu da bude zakinuto, treba sve da mu se pruži. Naravno, važno je imati kraj sebe pravu osobu, a ja sam je našla - dodala je za Informer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.