PRODALA SVOJU BEBU Dobila 270 evra, a kad čujete razlog SRCE ĆE VAM PREPUĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 19:59

PRODALA SVOJU BEBU Dobila 270 evra, a kad čujete razlog SRCE ĆE VAM PREPUĆI

Nije videla izlaz.

U Rusiji je pokrenuta krivična istraga protiv majke koja je osumnjičena da je prodala svoju novorođenu bebu za 270 evra.

Tridesetogodišnja žena po imena Čečena ima troje dece školskog uzrasta i novac joj je navodno bio potreban da im "kupi slatkiše i odeću".

Spremačica je uhapšena nakon što se socijalna služba, koja je znala da je bila u drugom stanju, zapitala šta se desilo s bebom. Čečena je rekla policiji da je preko poznanika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upoznala bračni par bez dece, kojima je prodala bebu. Kada je išla na ultrazvuk i kasnije pri odlasku u porodilište koristila je pasoš te žene, a babica je izjavila da je posle ženinog porođaja u Krasnojarsku bebu predala muškarcu za koga je mislila da je njen muž.

- Kad sam rodila sina, u meni se probudio materinski instinkt. Podojila sam ga pre nego što sam otpuštena iz bolnice - izjavila je majka.

Međutim, uprkos dvoumljenju, odlučila je da proda bebu.

- Odmah su ga uzeli i odvezli se taksijem - rekla je ona.

Majka je kasnije navodno u više navrata zvala par, ali nisu odgovarali na pozive. Međutim, u avgustu su joj uplatili na račun dogovorenih 270 evra,

- Od novca sam kupovala slatkiše i odeću za decu - izjavila je žena.

- Da su mi vratili dete, mog četvrtog sina, uzela bih ga - dodala je ona.

Kupci su nađeni i nalaze se u pritvoru, a o dečaku se stara socijalna služba. Čečena je u kućnom pritvoru kako bi mogla da brine o trojici starijih sinova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.